Anna draagt ook een mondmasker!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/9/desproetjes.be/httpd.www/wp-content/themes/kiddy/core/bfi_thumb.php on line 461 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/9/desproetjes.be/httpd.www/wp-content/themes/kiddy/core/bfi_thumb.php on line 462

Laat je kindje wennen aan een wereld met een mondmasker!

Wil je je kindje graag laten wennen aan een maatschappij waarin mensen mondmaskers dragen? Doe dat dan op een speelse manier.

Maak niet alleen mondmaskers voor de volwassenen in je gezin, maar maak er ook voor je kind en zijn/haar knuffels. Zo kan je kind het mondmasker dragen in zijn/haar spel en leren hoe ze het virus kunnen bestrijden.

Knutsel samen leuke mondmaskers. Voor broers en zussen zijn er ook leuke werkblaadjes en matrix.

Je kan als ouder gezellig meespelen en op die manier heel wat informatie bijbrengen of horen waar je kindje mee zit. Op die manier went je kindje aan het mondmasker en zal hij/zij er minder angstig voor zijn.

Op de website van kathleen Amant kan je ook prenten met basis-hygiëneregels van Anna downloaden.

Hierbij ook nog een leuk en educatief filmpje over Covid-19/Corona voor oudere kindjes: ‘De Corona’s op gezinsvakantie’ van Eline Claeys

Groetjes, de Sproetjes!