Over Ons

Over Ons

Logo De Sproetjes

In april 2011 ben ik, Cindy, gestart met mijn droom te realiseren, een eigen kinderdagverblijf “t Sproetje” te Schepdaal. Na 9 succesvolle & liefdevolle jaren en 200 opgevangen kindjes later, was de tijd rijp om de droom verder te zetten door de verhuis naar een nieuwe, volledig gerenoveerde locatie in het centrum van Schepdaal (Dilbeek). In april 2020 werd Kinderdagverblijf De Sproetjes geboren en sinds december 2023 zijn wij een inkomensgerelateerde opvang (IKT).

De naamswijziging naar De Sproetjes is een bewuste keuze, het is eenvoudiger uit te spreken en het zorgt voor een persoonlijkere benadering! Net zoals ieder sproetje uniek is van vorm/kleur/karakter, is ook ieder kind uniek! In ons kinderdagverblijf is elk kindje zo’n sproetje!

Bij het inrichten van ons kinderdagverblijf hebben wij maximaal geïnvesteerd in een gezonde, comfortabele en een huiselijke omgeving!

  • Vloerbekleding in de speelruimte uitgevoerd in zachte vinyl met vloerverwarming, wat het kruipen, stappen en spelen aangenamer maakt.
  • Continue een gezonde binnenluchtkwaliteit dankzij ons uitgebreid ventilatiesysteem type D.
  • Specifieke LED verlichting = hoger comfort en veiliger voor kindjes die op hun rug liggen.
  • Een uitgebreid, veilig en variërend assortiment speelgoed.

Gedurende het hele jaar bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Wij zijn een zelfstandig kinderdagverblijf van het type groepsopvang IKT (inkomenstarief voor ouders) met een attest van toezicht van Kind & Gezin voor maximum 28 kindjes. Een persoonlijke benadering van u en uw kindje en oog voor de individuele ontwikkeling van elk kind staan bij ons centraal.

Groetjes, De Sproetjes!

Ons Team

Wij zijn een gepassioneerd en gemotiveerd team die elke dag en met heel veel liefde voor het kind, het beste van zichzelf geven!
Dit stralen wij ook uit naar onze kindjes zodat ze zich goed voelen in onze kinderopvang, elke dag plezier beleven en op hun tempo kunnen groeien tot een flinke peuter!

Cindy
hoofdverantwoordelijke
kinderbegeleider
Ellen
medeverantwoordelijke
kinderbegeleider
Joni
kinderbegeleider
Emily
kinderbegeleider