Week van de opvoeding 2020

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/9/desproetjes.be/httpd.www/wp-content/themes/kiddy/core/bfi_thumb.php on line 461 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/9/desproetjes.be/httpd.www/wp-content/themes/kiddy/core/bfi_thumb.php on line 462

Opvoeden is geen (wed)strijd!

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. De campagne maakt opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar. EXPOO/Opgroeien, Gezinsbond en VCOK coördineren de Week van de Opvoeding.

Week van de Opvoeding tijdens corona

De Week van de Opvoeding, is in normale tijden een moment met veel activiteiten die de organisaties aanbieden. Jammer genoeg zijn het dit jaar door het coronavirus erg ongewone tijden. Toch gaat de Week van de Opvoeding gewoon door! Opvoeden loopt immers altijd door en de huidige omstandigheden vragen héél veel van alle opvoeders. Een positieve boodschap zal iedereen deugd doen!

Er zijn tal van gratis webinars, een online spel voor gezinnen, een vlogreeks met bekende en minder bekende gezichten en post-its, zowel op papier als digitaal.

Meer info + planning van de verschillende activiteiten kan je terugvinden op de website van EXPOO: http://www.expoo.be/week-vd-opvoeding